Locatie: WebWinkel » Converters (op merk) » GrassValley » GrassValley ADVC110 + ext. voeding
BeeldBouwers WebWinkel
GrassValley ADVC110 + ext. voeding v.a. 370,95EUR
De ADVC110 is een hoogwaardige videoconverter die een analoog videosignaal zoals VHS of Hi8 via FireWire omzet naar een digitaal DV-signaal.

Andersom is met deze converter ook mogelijk, u kunt dus ook een DV-signaal omzetten naar een analoog signaal. In beide gevallen staat het apparaat borg voor een perfecte synchroniteit tussen beeld en geluid.

Bij gebruik met een computer (zowel PC als Mac) kunt u de ADVC110 gebruiken als 'breakout-box' die op een comfortabele plaats naast de computer of laptop gezet kan worden met alle aansluitingen binnen handbereik.

Deze converter is te gebruiken in combinatie met iedere FireWire-aansluiting en met alle software die het OHCI-protocol ondersteunt zoals EDIUS Pro 7, Sony Vegas, Adobe Premiere, Apple iMovie, Pinnacle Studio, Windows MovieMaker, Magix VideoDeLuxe, Ulead MediaStudio, enz. enz. enz.

De ADVC110 staat ook wel bekend onder de naam 'Canopus ADVC110', 'Grasveley ADVC110', 'Greenvalley ADVC110' of zelfs 'AVCHD110'. Hoe u het apparaatje ook noemt, het gaat in alle gevallen om hetzelfde product.

Een ander voordeel is dat het apparaatje gemakkelijk is mee te nemen voor gebruik 'buitenshuis', helemaal wanneer u de ADVC-110 gebruikt met een 6pin FireWire-aansluiting. De voeding wordt in dat geval betrokken uit de computer en u hebt dus geen externe voeding nodig. Een soepele IEEE1394-kabel wordt meegeleverd (6pin-6pin, 1.0m), waardoor de converter direct startklaar is.

Wanneer u deze converter wilt aansluiten op een 9pin FireWire800-aansluiting, overweeg dan een FireWire800-adapter van Sonnet. Ook dan is geen externe voeding nodig en kunt u volstaan met de meegeleverde 6pin-6pin kabel.

Om de ADVC110 te gebruiken met een 4pin FireWire-aansluiting zijn wel een externe voeding en een 4pin-6pin kabel noodzakelijk. Deze twee zaken worden bij dit product meegeleverd en hoeven niet apart te worden bijgekocht.

De ADVC110 is eventueel ook los leverbaar, dat wil zeggen: Zonder de externe voeding en met alleen de standaard 6pin-6pin FireWire-kabel. Het gebruik van een eigen voeding-adapter is overigens geheel voor eigen risico. Defecten of problemen ten gevolge van een 'vreemde voeding' vallen buiten de garantie.

Niet onvermeld mag blijven dat u een ADVC110 ook prima kunt gebruiken zonder computer, bijvoorbeeld wanneer u analoge banden wilt overzetten op een DV-tape en uw camcorder geen analoge ingang heeft.

Mocht u desondanks toch niet zo gecharmeerd zijn van 'nog een kastje' naast uw computer, overweeg dan de aanschaf van een ACEDVio. Die PCI-kaart biedt nagenoeg dezelfde mogelijkheden als een ADVC110, maar dan 'intern'.In deze tabel zijn alle specifieke eigenschappen en onderlinge verschillen van de GrassValley converters overzichtelijk bij elkaar gezet.

Aanverwant product:
• GrassValley ADVC110
 Extra informatie
Voor extra informatie over dit product verwijzen we naar de website van de fabrikant en naar het bijbehorende pdf-document.
 Optioneel leverbaar
FireWire-adapter
voeding / kabel
 Indicatie van verzendkosten en levertijd
Dit product is uitverkocht.
Extra informatie (pdf-formaat) Vertel iemand anders over dit product
 (inloggen verplicht) Verlanglijst (inloggen verplicht)
Bekijk de eigen website van dit product Stel een vraag over dit product Dit product kan niet in het mandje worden gelegd
EDIUS.nl
Nederlandstalig Canopus Gebruikersforum
Informatie
Contact / Tickets
Verzend en Retour
Privacy Verklaring
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Nieuws / Nieuwsbrieven
Hoe werkt de webwinkel?
Direct inloggen
Email-adres:
Wachtwoord:
Nieuws Meer....
6 januari 2015
BeeldBouwers WebWinkel is sinds 1 januari gesloten
Meer nieuws >>>

14 februari 2014
DataVideo Greenscreen Solutions
Meer nieuws >>>

23 januari 2014
VisTitle 2.5 nu leverbaar
Meer nieuws >>>

30 juli 2013
Opwaarderen naar EDIUS Pro 7
Meer nieuws >>>

9 juli 2013
GrassValley kondigt aan: EDIUS versie 7
Meer nieuws >>>

29 maart 2013
VisTitle 2.0 nu leverbaar
Meer nieuws >>>

16 november 2012
GrassValley EDIUS en Windows 8
Meer nieuws >>>

19 oktober 2012
Nieuw in het assortiment: DataVision LEDGO-belichting
Meer nieuws >>>

9 oktober 2012
Nieuw: GrassValley EDIUS Neo 3.5
Meer nieuws >>>

5 oktober 2012
Prijsverlagingen HP Workstation Z820
Meer nieuws >>>

Nieuwsbrieven
Aanbieding gemist?
Vul hier uw email-adres in en abonneer uzelf op onze periodieke nieuwsbrief.
 
BeeldBouwers Top 10 Meer....
Deze week op 1: GrassValley 19" rackmount ADVC1000
1 GrassValley 19"
rackmount ADVC1000
2 GrassValley ADVC voeding + kabel
3 SoundBlaster
geluidskaart PCI-128
4 DataVision
lampstatief
5 Sonnet
FireWire800-adapter
6 DataVideo 19" rear
panel RP-12
7 DataVideo draagtasje
tbv HE-1
8 DataVideo
camerabevestiging
BH-8
9 DataVideo caddy HE-1
10 DataVideo
IEEE1394-kabel 1.8m
6pin-6pin
Copyright © 2019 BeeldBouwers  |  Deze website maakt gebruik van Flash en JavaScript  |  Powered by osCommerce Nederland